Ostresele Stapt 2020

Aangezien de editie 2020 van de sneukeltocht 'Ostresele Stapt!' spijtig genoeg niet kon doorgaan omwille van de corona maatregelen, heeft Landelijke Gilde Oosterzele een alternatief uitgewerkt: twee uitgestippelde wandelroutes (7,5 of 10 km) die individueel of in de bubbel kunnen worden uitgestapt.

Vele mensen kennen de troeven niet van hun eigen streek. Landelijke Gilde Oosterzele wil de pracht in onze omgeving beter bekend maken. Wij zullen u laten genieten van het landschap en de natuur in en rond Oosterzele. Landelijke Gilde organiseert reeds meer dan 10 jaar een sneukel-wandeltocht (ong. 7 km) door het platteland langsheen rustige en mooie paden en wegen in Oosterzele. 

Aangezien de editie 2020 van de sneukeltocht 'Ostresele Stapt!' spijtig genoeg niet kon doorgaan omwille van de corona maatregelen, heeft Landelijke Gilde Oosterzele een alternatief uitgewerkt: twee uitgestippelde wandelroutes (7,5 of 10 km) die individueel of in de bubbel kunnen worden uitgestapt. Je kan de wandelroutes downloaden bij Praktisch->Uitnodiging. Beide wandelroutes zijn gesitueerd te Oosterzele Anker en startlocatie is vrij te kiezen.

Heb je een route uitgewandeld? Bezorg ons dan zeker een originele foto van langs het parcours via LG.oosterzele@gmail.com die we kunnen posten op onze website of post een foto op Facebook met #OstreseleStapt2020.

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Een bloemetje voor onze leden

Fietszoektocht (antwoorden)