toog parkconcerten Moortsele

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • donderdag 22 augustus 2019 20u30 - 23u00
Pastorietuin - SINT-ANTONIUSPLEIN 10, 9860 MOORTSELE
Landelijke gilden houden de toog open bij de parkconcerten georganiseerd door de Kluize. Deze avond met muziek van Berlaen from Zulte.
Landelijke gilden Oosterzele/Balegem/Scheldewindeke verzorgen de toog op de parkconcerten in Moortsele op donderdagavond 22 augustus (organisatie door De Kluize). Kom samen met ons genieten van het optreden van BERLAEN FROM ZULTE!

DONDERDAG 22 AUGUSTUS: BERLAEN FROM ZULTE
Nog voor de zomer verkondigde Berlaen bezig te zijn met de #BESTEFUCKINGPLAATINTZULTSEVER en de eerste single daaruit – Oltijd blijv’n goan – liegt er niet om. Bijna drie maand nu staat deze voorbode in hoogste rotatie op Radio 1, wekenlang flirt deze oorwurm al met de top 20 van de VOX lijst, menige voetbalcommentator bij het WK alludeerde op deze meezinger en zelfs Eén liet de Zultse tongval weerklinken als soundtrack voor Vive le vélo.
In gespreide slagorde zal Berlaen komend najaar dan ook zijn vierde album op de wereld loslaten. Het wordt meteen zijn alleerste vinyl LP. Berlaen is een unicum binnen de Vlaamse muziek. Een dialect dat geen Antwerps is en ook geen schattig West-Vlaams, loslaten op Vlaanderen, het is gedurfd. De plaat wordt sowieso fantastisch, de bijhorende clips fascinerend cultuurhistorisch erfgoed. Meer vandadde!
BERLAEN zijn: Wouter Berlaen (zang, akoestische gitaar & basgitaar), Ward Snauwaert (elektrische gitaren, synths & backings), Laurens Billiet (drums, loops & bassynth).
http://berlaenfromzulte.be

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Berlaen from Zulte
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
De Kluize
Landelijke Gilde Scheldewindeke
Landelijke Gilde Balegem
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0486914422